Energeticky úsporné rodinné domy v Úvalech u Prahy
Energeticky úsporné rodinné domy v Úvalech u Prahy
Blízko do přírody Na dosah centra města
Bydlení kousek za Prahou jako ideál pro rodinný život

Bydlení Úvaly - rodinné domy a byty v energetické třídě B - lokalita Praha-východ

Zásady používání cookies

Co jsou soubory cookies:

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

  • ke správné funkčnosti našich stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi;
  • při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat;
  • při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji; na základě toho můžeme co nejlépe přizpůsobit naši nabídku Vašim požadavkům;
  • pomáhají nám zjistit, které reklamy si návštěvníci nejčastěji prohlíží, aby se jim při procházení stránek nezobrazovala stále stejná reklama, případně aby se jim nezobrazovala reklama na zboží, o které nemají zájem.

Další obecné informace k souborům cookie naleznete např. zde.

Správce osobních údajů:

Správcem Vašich osobních údajů, kterými jsou ve většině případů i soubory cookie, je společnost Společnost Hostín Development, s.r.o., IČO 275 67 257, se sídlem Politických vězňů 912/10, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod spisovou značkou C 116683.

Jak dlouho soubory cookie zpracováváme:

Soubory cookie používané na našich stránkách lze z hlediska jejich trvanlivosti rozdělit na dva základní typy:

Krátkodobé tzv. „session cookie“ které jsou pouze dočasné a zůstávají uloženy ve Vašem prohlížeči pouze po dobu Vaší relace, tedy do té doby, než prohlížeč zavřete.  

Druhým typem jsou dlouhodobé, tzv. „persistent cookie“, které na základě Vašeho souhlasu zůstávají uloženy ve Vašem zařízení po dobu platnosti dle nastavení dané cookie nebo do odvolání Vašeho souhlasu.

Jaké soubory cookie používáme:

Z hlediska funkce, kterou jednotlivé cookie plní, lze cookie rozdělit na:

  • reklamní , které používáme pro personalizaci obsahu reklam a jejich správnému zacílení,
  • analytické, které nám pomáhají zvýšit uživatelské pohodlí našeho webu tím, že pochopíme, jak jej uživatelé používají, nebo které nám umožňují analyzovat výkon různých prodejních kanálů,
  • preferenční, díky kterým můžeme přizpůsobit obsah a nabídky na našem webu tak, aby odpovídaly Vašim potřebám a zájmům,
  • nezbytné, které jsou důležité pro základní funkčnost webu.

K použití nezbytných cookies, díky kterým náš web správně funguje, není potřeba Váš souhlas a použití těchto cookies nemůžete ani odmítnout. Zpracování je možné díky našemu oprávněnému zájmu.

Naopak k použití reklamních, analytických a preferenčních cookies už Váš souhlas potřebujeme. Udělit nám ho můžete prostřednictvím cookie lišty, která se Vám zobrazí při vstupu na náš web. Vaši volbu můžete samozřejmě kdykoliv později i změnit.

Cookies třetích stran

Některé soubory cookie mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Například informace o produktech kupovaných návštěvníky na našich stránkách mohou být zobrazeny reklamní agenturou, abychom mohli lépe uzpůsobit zobrazení internetových reklamních bannerů na Vámi zobrazovaných webových stránkách, to vše samozřejmě pouze s Vaším souhlasem u reklamních cookies. Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.

Nad tím, jak tyto třetí strany využívají soubory cookie, však nemáme kontrolu, a proto Vám doporučujeme navštívit jejich webové stránky a ověřit si způsoby používání a možnost správy cookies přímo u nich:

  • služby Google Analytics  a Google Ads, provozované společností Google Inc.,
  • služba Facebook (Facebook Pixel), provozovaná společností Facebook, Inc.,
  • služba Sklik, provozovaná společností Seznam.cz, a.s.

Protože využíváme pokročilých nástrojů pro zdokonalování našich webových stránek a služeb, mohou být některé Vaše osobní údaje předávány do třetích zemí mimo Evropskou unii. Takové osobní údaje však předáváme vždy za dodržení všech standardů náležité péče o osobní údaje a za předpokladu, že je příjemce Vašich osobních údajů vázán standardními smluvními doložkami EU o ochraně osobních údajů nebo že poskytl jinou vhodnou záruku ochrany osobních údajů.

Jak odmítnout používání souborů cookie

Používání souborů cookie lze kromě nastavení v cookie liště nastavit také pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie. V případě zákazu nebo omezení určitých typů cookies ve Vašem prohlížeči však nelze zaručit, že Vám bude náš web správně fungovat.

Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na následujících webových stránkách:

Chrome
Firefox
Internet Edge

Účinný nástroj pro správu souborů cookie je též k dispozici na stránkách http://www.youronlinechoices.com/cz/

Další informace:

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně cookies nás můžete kontaktovat na e-mailu info@arconacapital.com.

Více o zpracování osobních údajů, vašich právech či komunikaci s Úřadem pro ochranu osobních údajů se dočtete v sekci Informace o zpracování osobních údajů.

Soubory cookie využívané na našich stránkách a jejich nastavení naleznete zde.